Yıldız Otomotiv Mercedes-Benz Orijinal Yedek Parça

Web Sitemize Hoşgeldiniz!

Mercedes Yedek Parçaları

İlke ve Değerlerimiz

İlke ve değerlerimiz şirketimizin ana çatısını oluşturur.

 

İlke ve DeğerlerimizDürüstlük:

Müşterilerimize ve çözüm ortaklarımıza verdiğimiz hizmetlerde dürüstlüğü vazgeçilemez bir hayat felsefesi olarak benimsiyoruz. Sadece para kazanma amaçlı ancak gerek ahlaki gerek vicdani olarak yeterlilik taşımayan eylemlerden uzak duruyoruz.

 

Temsil:

Şirket dışında şirketi layık olduğu şekilde temsil etmek esastır. Tüm yönetici ve çalışanlar Yıldız Otomotiv’in kurumsal kimliğine zarar vermemekle yükümlüdür.

 

Şeffaflık:

Satış ve hizmetlerimizde daima açık, şeffaf ve denetlenebilir olmak ana prensiplerimizdendir.

 

Sözü Tutma:

Müşterilerimize ve çözüm ortaklarımıza verdiğimiz sözleri tam zamanında gerçekleştirmeye özen gösteririz. Çünkü gerek kurumsal yapımız, gerekse bakış açımız bunu gerektirir. Tutamayacağımız sözler vermek yerine söz vermemeyi tercih ederiz. Bu aşamada da dürüstlük ana ilkemizdir.

 

Çözüm Üretme:

Müşterinin herhangi bir memnuniyetsizliği ya da mağduriyeti durumunda tüm imkânlarımızı seferber eder, müşterimizin memnuniyetini sağlamaya çalışırız. Biliyoruz ki; çözüme kavuşmayan her sorun daha da büyüyerek firmamızın güvenilir imajına zarar verecektir.

 

Kurumsal İmajımız:

Sektörümüzde oluşturmuş olduğumuz güvenilir, dürüst, çözüm odaklı, memnuniyet odaklı imajımızı sarsmamak için, bize uygun olan ve yakışan şekilde çalışırız.

Biliyoruz ki; bu imaja verdiğimiz her zarar aynı zamanda çalışanlara da verilmektedir.

 

Ekip Ruhu:

Hedeflerimizde başarıya giden yolda ekip olarak ilerler, takım ruhunu yaralayacak faktörleri ortadan kaldırırız.