Yıldız Otomotiv Mercedes-Benz Orijinal Yedek Parça

Web Sitemize Hoşgeldiniz!

Mercedes Yedek Parçaları

Hybrid (Hibrit) Akü Revizyonu

Tüm marka ve model elektrikli ve hibrit araçların akü ve enerji sistemleri revizyonu.

 

Hibrit Akülerle İlgili Her Türlü Sorunu Çözüyoruz!

 

Şirketimiz tüm marka ve model elektrikli araçların Panasonic, Tesla, Mercedes-Benz, GM hibrit akülerini profesyonel ve konusunda uzman kadrosu ile revize etmektedir. Hibrit akü yenileme, değiştirme ve bakım & onarım hizmetleri için bizi arayabilirsiniz.

Hybrid (Hibrit) Akü Revizyonu

Hibrit Akü Revizyon İşlemi

Hibritinizi seviyorsanız ve performans, güç ve yakıt ekonomisini riske atmadan eski haline getirmek istiyorsanız, bu sizin için mükemmel bir seçenek olabilir.

Hibrit akünüzün ömrünü uzatmanın en iyi yolu, pil revizyonu olarak bilinen önleyici bakım yapmaktır. Revizyon hizmetimiz, 75.000 km'den fazla olan veya benzinle yaptığınız kilometrede gözle görülür bir azalma olan araçlar için önerilir. Revizyon, pilin performansını hemen iyileştirecek ve ömrünü önemli ölçüde uzatacaktır. Tadilat hizmetimiz servisimizde yapılmakta olup yaklaşık 2-3 gün sürmektedir.

 

Hibrit Akü Bakım & Onarım Hizmeti

Bazı durumlarda hibrit aküyü değiştirmek yerine onarabiliriz . Onarım işleminin tamamlanması yaklaşık 2-3 gün sürer ve maliyetler, yapılan onarıma göre değişir.

 

Geri Dönüşüm Hizmeti

Hibrit akü servisi olarak geri dönüşümü ciddiye alıyoruz. Eski hibrit akülerinizi bize getirin, onların uygun şekilde geri dönüştürülmesini sağlayalım.